de pauzewandeling

Samen op pad om even stil te staan

de pauzewandeling

Voor wie

De pauzewandeling is er voor bedrijven, organisaties, coaches en iedereen die het interessant vindt om zichzelf en de ander beter te leren kennen. Het spel is heel geschikt voor teams en groepen, in ieder doosje zitten 4 dezelfde kaartensets, zodat de groep gemakkelijk op te splitsen is in kleinere groepen en toch iedereen de opdrachten bij zich heeft.

Voor bedrijven en organisaties
Loop eens een pauzewandeling: als lunchwandeling, als teamuitje of na het werk. Via eenvoudige oefeningen leer je meer over jezelf en je collega’s. Ook kun je de pauzewandeling inzetten bij teamontwikkeling en voor een functioneringsgesprek op een unieke manier. Meer weten voor het inzetten van onze spellen voor meer vitaliteit op de werkvloer of voor een teamuitje of als gezond cadeau (bijvoorbeeld in een kerstpakket)? Neem gerust contact met ons op!

Voor coaches
De pauzewandeling is een creatieve werkvorm die heel erg geschikt is om een coachgesprek eens een andere draai te geven. Door het stellen van verdiepende vragen kun je de pauzewandeling meer inhoud geven. Achter een aantal wandelingen zitten modellen die ook in de psychologie en coaching ingezet worden. En het is een leuk spel om in te zetten voor een coachwandeling.

Voor iedereen
De pauzewandeling is zo opgezet dat de vragen voor iedereen begrijpelijk zijn, je kunt de wandelingen lopen zonder coach of begeleider. De wandelingen zijn gericht op bedrijven en collega’s, maar natuurlijk kun je ze ook wandelen met vrienden, familie of iemand anders over wie je meer wilt leren.